صينية المسقعه بالمكرونه والصوص
اولا:
مكرونة مسلوقه الشكل اللي يعجبكم
خضار مقليه(بطاطا+باذنجان)ممكن كوسا وجزر كمان
دجاج فيليه مكشن مع بصل وثوم وبهارات وماجي وصلصه وملعقه كاتشب
بعدين نضيف الخضار المقليه على الدجاج ونقلب بشويش ونحط فنجان قهوة صغير ماء ونقلب ونطفي النار\
وهنا خطوة نسيت اصورها
نحط خلطه الخضار والدجاج على المكرونة ونلخبطهم
ونحط في الخلاط :
علبه قشطه +3م جبنة سايله +رشة ثوم بودر(السرر هنا)
وملح ونخلط ونصبهم عالمكرونة وتوابعها
وندخلها الفرن من تحت 10دقايق ونحمرها من فوق
ملاحظة:
ممكن تعمليها باللحم المفروم بدال الدجاج
ممكن تعمليها باللحم المفروم بدال الدجاج
وممكن تزيدي الخلطة البيضاء اكتر اذا تحبي
وهذه نفس الصينية عملتها باللحم المفروم
واستبدلت الصلصه البيضاء بالبشاميل
--
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يهمنا النقد البناء والرأي العام
أضف تعلقيك / لكن تذكر أن يديك سوف تتحاسب يوم القيامة